ρθρα\Σχολιζοντας  την επικαιρτητα
 

να προσωποπαγς μνατζμεντ

 

ΔΕΗ σημανει Δημσια Επιχερηση Ηλεκτρισμο. ΟΤΕ, πλι, σημανει Οργανισμς Τηλεπικοινωνιν Ελλδος. Και αποτελε αστεο κακγουστο, τα παιδι να λογοπαζουν, λγοντας: ΔΕΗ σημανει "Δεν χουμε Ηλεκτρικ" και ΟΤΕ σημανει "Οτε Τηλφωνο χουμε"! Τι περιμνεις, μως, απ παιδι;

Ο φλος μου διαθτει υπολογιστ. Χρησιμοποιε και το Διαδκτυο. Φυσικ, χρειστηκε να αποταθε στον ΟΤΕ για την εγκατσταση ADSL. Για να εμαι ειλικρινς, αυτ το αρκτικλεξο δεν γνωρζω τι σημανει. Γνωρζω, πντως, τι παρχει την ευχρεια να συνδεσαι με το Διαδκτυο (το Internet, καλ) και να συνδιαλγεσαι τηλεφωνικς. Ταυτχρονα. Μεγλο κρδος, ντως.
Αλλ, λα που κποτε κποτε εμφανζονται βλβες. Ανογει, λοιπν ο φλος τον υπολογιστ (computer, για να συνεννοομαστε) κι αυτς αρνεται να τον συνδσει με το Διαδκτυο. Ευτυχς, υπρχει το τηλφωνο.
Καλε τις "βλβες" και περιμνει. Αρκετ. Υπομον διαθτει. Και αποζημινεται με την ακλουθη στιχομυθα.
"Βλβες. Πς μπορ να εξυπηρετσω;"
"Δεν λειτουργε το ADSL."
"Δηλαδ;"
"Δεν με συνδει με το Διαδκτυο."
"Αυτ τη στιγμ που μιλμε, εστε συνδεδεμνος;"
Τον αποσβολνει η ερτηση. Ευγενικ, εξηγε το προφανς.
"Θα επιληφθομε το ταχτερο."
Συνειδητοποιε πως η περ χρνου αντληψη διαφρει πολ ανμεσα στους ανθρπους. Μια εβδομδα αργτερα, εξακολουθε να μην χει σνδεση. Νο τηλεφνημα, αναμον, να εξγηση διαμαρτυρα. Ευτυχς, χωρς επανληψη του ιδιατερα προσφυος ερωτματος. Μα με επανληψη της αδρνειας.
Αποφασζει να παραπονεθε εγγρφως. Με επιστολ στον επικεφαλς του οργανισμο. Για να χουν γνση οι φλακες.
"ΟΤΕ, παρακαλ."
"Καλημρα. Θα θελα την ακριβ εσωτερικ διεθυνση της γραμματεας του Προδρου σας."
"Ποιανο;"
"Του κυρου Βουρλομη."
"Γκουρλομη, επατε;"
"Βουρλομη, επα. Του Προδρου σας."
"Στον ΟΤΕ δουλεει αυτς;"

Η απορα που μου ρχεται αυθρμητη εναι η εξς: τι κνει ο συνδρομητς σε ττοιες περιπτσεις; Ιδως στη δετερη. Απαντει με χαμγελο και συνεχζει υπομονετικ τη συνδιλεξη; Τσιμπιται, για να βεβαιωθε τι δεν παρακοει; Βζει ενοχλημνος τις φωνς;
Η απντηση εξαρτται απ την ιδιοσυγκρασα -και την αγωγ- του καθενς. Ο φλος μου ισχυρζεται τι αρκστηκε στο να πληροφορηθε αυτ που ζτησε και κατπιν συνταξε τη δουσα επιστολ.
Υπερβολικς φρτος εργασας, θα αντιτενει κποιος. γχος (stress, με λλα λγια) υπερβολικ. Σε καμι περπτωση, μως, δεν πρκειται για υπερβλλουσα ανευθυντητα. Φταει ο ΟΤΕ, ο οποος δεν ενημερνει το προσωπικ του.

 

ΧΧΧΧΧ