ρθρα\Σχολιζοντας  την επικαιρτητα
 

Τα εν οκω και εν δμω

 

ταν η ανθρπινη φαντασα αφνεται ανεξλεγκτη, το αποτλεσμα μπορε να εναι εποικοδομητικ δημιουργικ, πως συμβανει στα ργα τχνης. Μπορε, μως, και να γνει εκνευριστικ ενοχλητικ. πως συμβανει με το κουδονισμα των τηλεφνων. Των κινητν, εννοεται.
Που δεν φτνει τι καλπτουν να ευρτατο φσμα σημτων ειδοποησης για τις κλσεις καθαυτς, αλλ μεριμνον στε το σμα για τα μηνματα να διαφρει. Λες και η τυχν ομοιομορφα θα κινδνευε να προξενσει γχος στον συνδρομητ, ο οποος δεν θα ταν σε θση να διακρνει το εδος της αναζτησης.
χουμε, λοιπν, κουδουνσματα ηλεκτρονικ, τραγοδια διαλγους απ ταινες κινηματογραφικς, κακοπαιγμνα κλασικ κομμτια, χους που παραπμπουν σε κατασκοπευτικ σενρια, λακς πενις, ενθυμματα απ ργα του καραγκιζη! Μχρι και πετεινρια που λαλον ακογονται, μαζ με εθνεγερτικ εμβατρια και εθνικος μνους!
Αριστοργημα. Μοναδικ εμπειρα για τους συνεπιβτες του τρνου του ακμη μικρτερου τρλε και λεωφορεου. λους αυτος που μετακινονται στη δουλει τους και ετε ξεκουρζονται ετε συλλογζονται ετε διαβζουν ρεμα την εφημερδα τους. Και υφστανται την πανσπερμα των ειδοποιητικν σημτων.

 

Αλλ η ταλαιπωρα δεν σταματ εδ. Αλμονο. Τα ντεσιμπλ της φωνς του συνδρομητ της κινητς παραφωνας σπανως στκουν στο ψος των περιστσεων. Σπανως παραμνουν σε εππεδα υποφερτ. Μερικς φορς φταει η κακ λψη κατ την περιαγωγ. Ωστσο τις περισστερες φορς φταει απλς η κακ αγωγ.
Οπτε, εν δεν φορς ωτοασπδες, υποχρεοσαι να μθεις:
Τι φαγητ χει μαγειρψει η σζυγος η μαμ, καθς και ποια υλικ χει χρησιμοποισει. (Ενημρωση απαρατητη για τη σταθμισμνη κκριση των στομαχικν υγρν.)
Πο θα πραγματοποιηθε η συνντηση για νεσκαφεποσα για σινεματοδιασκδαση. (Χωρς να επεκτενεται καμι πρσκληση στους συνακροατς.)
Πτε θα εκδικαστε μια υπθεση και πσα δικαιολογητικ απαιτονται για τη μεταγραφ συμβολαου για τις κληρονομικς διατυπσεις. (Οποιαδποτε λεωφορειακ αξηση της πελατεας του δραστριου δικηγρου εναι ευπρσδεκτη.)
Ποια ταν η κβαση της εγχερησης και πς εξελσσεται η μετεγχειρητικ πορεα του ασθενος. (Πρκειται για επιστημονικ ενημρωση υψηλν προδιαγραφν.)
Πση εναι η νοδος του χρηματιστηριακο δεκτη και πσες μετοχς διατθενται προς πληση. (Οι συνεπιβτες εξαιρονται απ οποιαδποτε συναλλαγ λγω εσωτερικς πληροφρησης.)

 

Ας μη νομσει ο αναγνστης πως οι στιχομυθες οι οποες περιλαμβνονται παραπνω εναι αποκημα αχαλνωτης φαντασας του συντκτη. Αποτελον λες προσωπικς, ζωντανς εμπειρες.
Σαν να υπρχε ρητ απαγρευση της χρσης της παλμης, προκειμνου να ελαττωθε η νταση της φωνς.
Σαν να μην μποροσαν οι συνλληνες να καθυστερσουν κπως τη συζτηση. Σαν να μην χουν ζσει ποτ δχως τα πλεονεκτματα της κινητς τηλεφωνας.
Μα, και στην περπτωση αυτ, σως να φταει το κρτος!

 

ΧΧΧΧΧ